Som una família apassionada per la naturalesa i la bona gastronomia, que aposta pels productes artesans i de proximitat

Ens vam embarcar en aquesta aventura per fer de les nostres passions un producte molt personal i cuidat, amb la il·lusió i la convicció de deixar un llegat a les nostres futures generacions. Una marca amb nom propi: CENT-i-98.

Ens sentim orgullosos de cuidar de cada olivera centenària com si fos única, de passejar per l’olivar gaudint, respectant i agraint els seus regals i ho fem en família. Els nostres arbres són els nostres fills i així els cuidem.

Respectem la flora i la fauna com ara les curioses i esmunyedisses salamandres que viuen a les soques de les oliveres, o els frenètics ocells com el xoriguer o la majestuosa àguila cuabarrada, autòctons de l’Empordà i que ens indiquen que els nostres arbres estan plens de vida.

Un producte molt selecte, d’una producció molt limitada i numerada

Els fruits de les nostres oliveres i els productes que obtenim tenen aquest valor per a nosaltres, i ens enorgulleix posar al seu abast el nostre suc d’oliva, el qual es caracteritza per la seva elegància i exclusivitat.

Cada ampolla que vostè gaudeix té una part del nostre cor i passió, i així ho posem en valor signant les ampolles. Cada any, invertim moltes hores i dedicació per oferir un producte únic.